Forum Klasy Drugiej E

Forum Klasowe

#1 2007-12-21 22:38:01

Dzidek

Administrator

Punktów :   

pare spraw organizacyjnych

1. nie piszemy posta pod postem, jak o czyms zapomnielismy to EDYTUJEMY posta
2. jak ktos bedzie swirował i robił burdel to wylatuje i dostaje Bana na kompa i ma lipe z miodem!

wystarczy

ENJOY!

#2 2007-12-25 13:04:11

Kyna

Mały klasowicz

Punktów :   

Re: pare spraw organizacyjnych

śmieszny jesteś! jak narazie to nikt tu nie pisze!

Ostatnio edytowany przez Kyna (2007-12-25 13:04:25)

#3 2007-12-25 23:19:03

Dzidek

Administrator

Punktów :   

Prawde mowiac wiedziałem ze tak bedzie, ale pisalem to bo nie miałem pewnosci, ale nie skomentuje tego. Forum mialo byc czescia integracyjna zeby bylo gdzie wciepac sciagi zeby se mogl kazdy je wydrukowac, zeby mozna było pogadac i pozlewac, ale teraz wiem ze to bedzie lipa. Ludzie normalnie zal mi naszej klasy a przede wszystkim naszej wychowawczyni, która naprawde lubie i szanuje - smutno mi jak widze na jej twarzy zawód kiedy na wigilii nawet nie potrafimy sie polamac oplatkiem!!! Nie bede nikogo do niczego zmuszał ale nie jest tajemnicą, że gdyby nie fakt, ze mamy moim zdaniem najlepsza kadre nauczycieli w skorzaku to dawno bym odszedł z tej klasy. Wyjatek stanowi grupka osób w naszej klasie mówiac konkreteniej to 5 osób. 5 osób za którymi napewno zatęsknie jak opuszcze tą szkołe. Nie licze na jakiekolwiek odpowiedzi z waszej strony. Wesołych świat.

#4 2007-12-26 09:56:06

Kyna

Mały klasowicz

Punktów :   

ja tak  krótko... zgdadzam sie z Tobą Dzidek....

a Adzie dziekuje:*

#5 2007-12-26 10:01:08

Wężu

Użytkownik

Punktów :   

W pełni zgadzam się z Szymonem... Większość mówiła, że okres licealny jest najlepszy, ale ja jakoś tego nie widzę ;/ Przykre... I wątpię, że to sie w jakiś sposób zmieni i rozkręci...

Ostatnio edytowany przez Wężu (2007-12-26 10:05:56)

#6 2007-12-26 11:07:10

Dzidek

Administrator

Punktów :   

w naszym przypadku chyba okres studiow bedzie tym najlepszym o ile sie podostajemy tam gdzie chcemy

#7 2007-12-26 13:43:45

Karolka S.

Beginner

Punktów :   

Dzidek napisał:

Prawde mowiac wiedziałem ze tak bedzie, ale pisalem to bo nie miałem pewnosci, ale nie skomentuje tego. Forum mialo byc czescia integracyjna zeby bylo gdzie wciepac sciagi zeby se mogl kazdy je wydrukowac, zeby mozna było pogadac i pozlewac, ale teraz wiem ze to bedzie lipa. Ludzie normalnie zal mi naszej klasy a przede wszystkim naszej wychowawczyni, która naprawde lubie i szanuje - smutno mi jak widze na jej twarzy zawód kiedy na wigilii nawet nie potrafimy sie polamac oplatkiem!!! Nie bede nikogo do niczego zmuszał ale nie jest tajemnicą, że gdyby nie fakt, ze mamy moim zdaniem najlepsza kadre nauczycieli w skorzaku to dawno bym odszedł z tej klasy. Wyjatek stanowi grupka osób w naszej klasie mówiac konkreteniej to 5 osób. 5 osób za którymi napewno zatęsknie jak opuszcze tą szkołe. Nie licze na jakiekolwiek odpowiedzi z waszej strony. Wesołych świat.

Jak przeczytalam tego posta to mnie takie dziwne refleksje naszly. Mniej wiecej domyslam sie co to za 5 "szczesliwie wyroznionych osob", ale czy Ty juz ich dobrze nie znales przed LO? Prawda jest taka, ze nasza klasa to sie wlasciwie nie zna. Potworzyly sie jakies tam grupki mniej lub bardziej samowystarczalne, zazwyczaj wyniesione z gimnazjum. Dodatkowo w 2 klasie zrobilismy sie jacys dziwni. W pierwszej jeszcze chcialo nam sie starac, teraz to juz tylko byle do weekendu (chociaz to chyba cale zycie ). Wiem, ze bardzo uogolniam, ale chcialam cos napisac, zeby nie bylo, ze nie mam zdania i w ogole to leje na to.

Pozdrawiam

#8 2007-12-26 16:37:48

Dzidek

Administrator

Punktów :   

Karolka S. napisał:

Dzidek napisał:

Jak przeczytalam tego posta to mnie takie dziwne refleksje naszly. Mniej wiecej domyslam sie co to za 5 "szczesliwie wyroznionych osob", ale czy Ty juz ich dobrze nie znales przed LO? Prawda jest taka, ze nasza klasa to sie wlasciwie nie zna. Potworzyly sie jakies tam grupki mniej lub bardziej samowystarczalne, zazwyczaj wyniesione z gimnazjum. Dodatkowo w 2 klasie zrobilismy sie jacys dziwni. W pierwszej jeszcze chcialo nam sie starac, teraz to juz tylko byle do weekendu (chociaz to chyba cale zycie ). Wiem, ze bardzo uogolniam, ale chcialam cos napisac, zeby nie bylo, ze nie mam zdania i w ogole to leje na to.

Pozdrawiam

co do osób jakie znałem z gim to tylko 2, a to że lejesz na to, to taką postawe podziela reszta i dlatego jest jak jest

#9 2007-12-26 17:54:54

Karolka S.

Beginner

Punktów :   

Chodzilo mi o to, ze wlasnie NIE leje na to i dlatego napisalam tego posta:P

Ostatnio edytowany przez Karolka S. (2007-12-28 12:26:36)

#10 2007-12-27 23:36:36

kamcior01

Beginner

Punktów :   

EJJJ ludziska to może pokombinujemy coś z tym paintballem co?? ja wiem ze to jest dużo kasy ale czy nie warto zorganizować takiego wyjazdu?? jeżeli nie weźmiemy sie za nasza klasę to naprawdę nie będziemy mieli co wspominać i będzie kupa:( ja mogę zbierać np. po 10 zł na tydzień i jak sie już wszystko uzbiera to zapakujemy sie w SkórzakoBusa i wyruszymy na nasza niezapomniana wyprawę;d aha i jak najprędzej trzeba zorganizować naszą spóźnioną wigilie:)) bo to co teraz odstawiliśmy to była jedna wielka porażka;/ wiec składamy sie po 5 zł i  robimy bibkę klasowa??;>
nie jest jeszcze za późno!! WEŹMY SIE W GARŚĆ ZIOMKI!!!

#11 2007-12-28 11:40:40

agata

Użytkownik

Punktów :   

Kamila ma racje. Jedziemy na tego paintballa. 10 zl na tydzien chyba kazdy uzbiera. Zastanówcie sie nad tym powaznie i po swietach zalatwimy sprawe!

#12 2007-12-28 11:52:05

agata

Użytkownik

Punktów :   

No i jeszcze wydaje mi sie ze zeby sie tak na prawde zintegrowac w klasie to powinnismy sie spotykac po szkole. Wyskoczmy kiedys razem na dyskoteke chociazby i zobaczycie ze bedzie spoko.

#13 2007-12-28 19:39:06

Martynka

Beginner

5992483
Punktów :   

Rozmawiałam jeszcze w szkole z p. Kasner i jak na razie zgodziła się na noworoczną pizzę - to zawsze coś jak na początek. Zgadajmy się, bo spotkania poza szkołą tak naprawdę integrują, a potem od razu będzie łatwiej dogadać się w sprawie paintballa, czy lodowiska, jak pierwsze nie wyjdzie. Trzeba coś z tym zrobić... nie uprawiajmy sieroctwa.

#14 2007-12-28 22:49:50

Anka

Użytkownik

4540195
Punktów :   

Zgadzam się z każdym po kolei. Ludziska, integrujmy się. I to ostro, bo czasu coraz mniej..

Stopka forum

RSS